Sałata rzymska 50 g | Krewetki 70 g | Pomidor 70g | Sos Cezar 50 ml | Grzanki 50 g
Sałata rzymska 50 g | Kurczak filet 120 g | Pomidor 70 g | Sos Cezar 50 ml | Grzanki 50 g
Kaczka pierś 60g | Mix sałat 100g | Gorgonzola 20 g | Orzechy włoskie 15 g | Sos malinowy 50 ml | Grzanki 50 g
Krewetki 70 g | Pomidory pelati 100 ml | Chorizo 80 g
Polędwica wołowa 100 g | Cebula piklowana 10 g | Ogórek kiszony 10 g | Podgrzybek marynowany 10 g | Musztarda francuska 5 g | Jajo kurze 1 szt. |
Polędwiczka wieprzowa 50 g | Filet z kaczki 50 g | Humus 40 g | Grillowana cukinia, pieczarka, papryka 150 g | Camembert panierowany 70 g | Konfitura śliwkowa 20 g | Krakersy 10 g | Prażone orzechy włoskie 10 g | Maliny 10 g
Dorsz 50 g | Włoszczyzna 100 g | Bulion rybno- warzywny 200 ml
Pomidory pellati 275g | Ser mozzarella 25 g
Burak czerwony 285g | Ser kozi 15 g
Kotlet z kaszy jaglanej i buraka 180 g | Frytki z batata 120 g | Mix sałat 60 g | Bułka „Briochka” 80 g
Ryż (szpinak, szparagi, groszek) 300 g | Dziki brokuł 50 g
Makaron 120 g | Ośmiorniczki 50 g | Kalmary 50 g | Krewetki 50 g | Marchew 30 g | Pietruszka 30 g | Mleko kokosowe 100 ml
Halibut 160 g | Dziki brokuł 50 g | Czarna soczewica 150 g
Łosoś filet 160 g | Puree z groszku 70 g | Groszek 45 g | Ziemniaki francuskie 100 g | Marchew 45 g
Dorsz filet 200 g | Frytki 120 g | Puree z zielonego groszku 70g | Sos tatarski 50 g
Sandacz filet 160 g | Pasternak 70 g | Brukselka 60 g | Brokuł 100 g | Cukinia 60 g | Sos holenderski 50 ml
Filet z kurczaka supreme 160 g | Gratin ziemniaczano- grzybowe 200 g | Cukinia 50 g
Pierś kacza 180 g | Puree 70 g | Dziki brokuł 50 g | Marchew 50 g | Gorzka czekolada 10 g | Sos demi glace 50 ml
Cielęcina Rose panierowana 220 g | Ziemniaki pieczony 200 g | Rukola z kaparami i parmezanem 100 g
Schab 240 g | Puree ziemniaczano- truflowe 200 g | Grillowane: Papryka / Pieczarka / Cukinia 150 g
Bułka 80 g | Sos 70 g | Dodatki do burgera 50 g | Kotlet wołowy własnej produkcji 160 g | Frytki stekowe 120 g | Mix sałat z winegretem 60 g
Comber z jelenia 130 g | Gratin ziemniaczane 200 g | Sos demi glace 50 ml | Wiśnia 30 g
Spaghetti 100 g | Sos bolognese 150 g | Parmezan 10 g
Filet z kurczaka sous vide 140 g | Frytki 120 g | Sałatka dnia 60 g
Krem tiramisu na mascarpone 70 g | Biszkopty 3 g | Lody kawowe 15 g | Wiśnie 20 g | Owoce 40 g
Naleśnik 120 g | Sos 55 g | Likier pomarańczowy 5 ml | Maliny 20 g | Borówki 20 g
Mus cynamonowy 60 g | Porcja ciasta 250 g | Lody waniliowe 60 g | Owoce 40 g
Beza 20 g | Krem mascarpone 100 g | Malina 20 g | Borówka 20 g
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając ZAAKCEPTUJ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez HOTEL CESARSKI SPA Sp. z o.o., ul. Stanisława Wyspiańskiego 34a, 76-600, Świnoujście , Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.